Wat: Showdance rolstoeldanswedstrijd 2016
Wanneer: zaterdag 21 mei 2016
Tijdstip: 10:00 zaal open – wedstrijd 11:00 t/m 16:30 uur
Waar: Sport- en Feestzalencomplex ’t Brugeind, De Leeuwerik 33, 5861 BZ, Meerlo

Stichting BES ondersteunt sporten voor mensen met een beperking mede met de doelstelling van integratie. De groepen van stichting BES bestaan uit een jongeren en volwassen sportgroep en de rolstoeldansers.

In 2016 organiseert stichting BES in samenwerking met rolstoeldansgroep Roll for Fun voor de derde keer de Showdance rolstoeldanswedstrijd in Meerlo. Zoals in 2013 op dezelfde locatie. We hopen dat we veel rolstoeldansers een leuke wedstrijd kunnen laten beleven. Dit alles gaat in goed overleg met de organisatoren van Woerden en België en onder auspiciën van IWDF. Momenteel worden de reglementen nog opnieuw besproken, en mochten hierin eventuele aanpassingen uit voortkomen, zullen deze tijdig op de site van IWDF, SRN en Showdance wedstrijd Meerlo bekend gemaakt worden.

Primeur/tryout
Buiten alle categorieën die in het reglement staan wil de organisatie graag een primeur/tryout doen om assistent instructeurs, instructeurs de kans te geven samen ook een showdans presentatie te doen.

Heel graag zien we zeker t.z.t., niet alleen van de Nederlandse groepen, ook van landen buiten Nederland inschrijvingen tegemoet. Zet hem op en maak met een leuke dans onze Showdance dag tot een prachtige dansdag voor alle rolstoeldansers.

Meer informatie?: Voor meer informatie, houdt de websites www.showdancewedstrijdmeerlo.nl.ae en www.wheelchairdancing.eu in de gaten voor het laatste nieuws.
Tevens kunt u voor meer informatie contact opnemen op onderstaande mailadressen: showdancewedstrijdmeerlo@gmail.com / mailto:EJFMKusters@hotmail.com of svdbekerom@hotmail.com

Organisatie: Werkgroep Showdance rolstoelwedstrijd Meerlo
Stichting BES: Ben Coenders
Roll for Fun: Els Kusters en Sabrina van den Bekerom

Stichting BES staat voor bewegen en sporten voor mensen met een beperking of handicap in de regio Noord-Limburg en Zuid-Oost Brabant. Roll for Fun, onze rolstoeldansgroep, organiseert in samenwerking met Stichting BES, deze wedstrijd.

Download het inschrijfformulier

Download het bestelformulier

Het is niet meer mogelijk om te reageren.