Op zondag 24 januari 2016 organiseert Stichting Rolstoeldansen Nederland ism NADB de Wintertrofee in Nijkerk voor alle categorieën. Lees ook de bijgesloten proef voor de D-klasse goed.
SRN is lid van NADB en aangesloten bij NOC*NSF

Locatie:Hart van Nederland, Berencamperweg 12, 3861 MC, NIjkerk

De rolstoeldanswedstrijd begint om 9:45 uur (zaal open om 8:30 uur) en zal rond 16:00 uur afgelopen zijn. Een fantastisch team van juryleden zullen de sportieve prestaties beoordelen.
Op deze wedstrijd zijn er promotie- en rankingpunten te behalen. Het wedstrijdreglement van september 2015 is van toepassing. (Vergeet de startboekjes niet)

 

Belangrijke mededeling: Om een goede wedstrijdindeling te maken en het juiste aantal medailles te bestellen is het van groot belang dat Instructeurs hun paren ook correct en op tijd opgeven.
De kosten bedragen € 15,00 per persoon voor alle deelnemers en bezoekers.

Alle inschrijvingen dienen vóór 10 januari 2016 binnen te zijn bij:
Corine Meijer-Van Breukelen, Oostermeerweg 61, 1184 TT, Amstelveen
E-mail: corinemvb@outlook.com

Graag tot ziens in Nijkerk!

Met vriendelijke groeten,
Namens Henk Peter Vos, organisatie NADB
Corrie van Hugten en Ger van Zandwijk, SRN

Download het aanmeldingsformulier paren en bezoekers

Download het aanmeldingsformulier categorieën

Download het globale tijdschema


Proefsplitsing D-klasse in D-klasse standard en D-klasse latin
Naar aanleiding van de enquete van de Athletencommissie kwam de wens van de dansers naar voren om de D-klasse te slpitsen in 3 dansen standard Engelse W, Tango, Quickstep en 3 dansen latin. Samba, Cha cha, Jive)
Het bestuur van SRN verwacht dat dit niet tot voldoende deelname zal leiden en juist beginnende dansers afschrikt om überhaupt aan een wedstrijd mee te gaan doen. Toch heeft het SRN bestuur gemeend de wens van de dansers niet naast zich neer te leggen en tijdens de wedstrijd van Nijkerk 24 januari 2016 een proef te houden met de volgende voorwaarden:

  • er is geen indeling in class 1 en class 2;
  • er moeten in de combi en duo in standard en latin tenminste 10 paren ingeschreven zijn;
  • Als bij de inschrijving blijkt dat dit niet het geval is gaat de proef niet door en zal de oude indeling van de D-klasse weer plaatsvinden.
  • Mocht de proef wel doorgaan, dan zal het bestuur na afloop de proef evalueren met de Atletencommissie over een eventueel vervolg.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.