Stichting Rolstoeldansen Nederland organiseert in samenwerking met Stichting Danssport Soest op zaterdag 7 mei voor de 2e keer het NK voor D-klasse, A-klasse, en Hoofdklasse paren in duo en combi in standard en latin. Stichting Rolstoeldansen Nederland is lid van NADB en aangesloten bij NOC*NSF.

Lokatie: Sportboulevard De Engh, Dalweg 181, 3762 AW, Soest. Telefoon 035-6027363
Kosten: € 12,50,- per persoon ( deelnemers en bezoekers) kinderen tot 12 jaar € 7,50

De zaal gaat open om 9:00 uur en de wedstrijd vangt om 10:00 uur aan.

 

 

In Sportboulevard zijn tegen redelijke prijzen consumpties te verkrijgen. (eigen meegebrachte etenswaren zijn NIET toegestaan)

SRN hoopt dat veel paren zich zullen inschrijven voor dit 4e Bondskampioenschap zoals door vele van jullie gevraagd is. De wedstrijdreglementen van september 2015 zijn van kracht. Bij het NK mag aan meerdere categorieën worden deelgenomen.
De organisatie kan echter geen rekening houden met omkleden en volgorde van de wedstrijd. Een internationaal jurypanel zal alle verrichtingen op waarde beoordelen.
Als er voldoende belangstelling is voor een Senioren categorie combi wil SRN dit mogelijk maken. Dus geef op het bestel formulier aan of je dit wilt.

Wij kijken uit naar jullie inschrijvingen.

Een vriendelijk verzoek om het inschrijfformulier te gebruiken voor het juiste aantal kaarten (deelnemers en bezoekers)

Download het aanmeldingsformulier

Download het klassen formulier

Download het voorlopige tijdschema

 

Met vriendelijke groeten,
Namens het bestuur van SRN en Stichting Danssport Soest,

Corrie van Hugten & Ger van Zandwijk


P.S.
De organisatoren van SRN en SDS overwegen om een blokje showdans in te lassen. Dit alleen als de paren/groepen ook later meedoen aan de Showdanswedstrijd in Meerlo op 21 mei en dit zien als een extra oefening. We willen perse geen deelnemers weghalen bij de wedstrijd van Meerlo.
Heb je vragen kom ermee.
In ieder geval kijken we uit naar alle aanmeldingen voor het NK.

met vriendelijke groeten,

Corrie

Het is niet meer mogelijk om te reageren.